zondag 1 juni 2014

Lipbalm favorites

Lipbalm favorites
Een beautyproduct dat toch wel onmisbaar is is de lipbalm, mijn stiefdochter weet er alles van, regelmatig herhaal ik het lipbalm mantra: smeren smeren en nog eens smeren. S'morgens in de auto op weg naar school doe ik eerst lipbalm om voordat ik de auto start. Zeker als je al erg droge of misschien zelfs wel beschadigde lippen hebt maar ook gezonde lippen verdienen af en toe wel iets extra's. Hoewel de meeste lipsticks tegenwoordig heel erg verzorgend zijn zijn er toch long lasting varianten die mijn lippen helaas uitdrogen met velletjes als gevolg. 

Ik heb de afgelopen jaartjes heel wat tubes versleten waaronder toppers en floppers maar deze drie behoren toch wel tot mijn favoriete producten. De Clarins Éclat minute is een lipbalm met een vleugje kleur die je lippen herstelt en er optisch voor zorgt dat ze mooi glad lijken. Deze balm poetst oneffenheden weg, valsspelen mag soms toch? Clarins is verkrijgbaar bij de pafumerie. 

Kiehl's Lip Balm #1 kocht ik als 16 jarige al in Londen bij de Space NK in het chique warenhuis Harvey Nichols. Sindsdien is deze fijne balm met zachte formule een favorietje. De mooie transparante finish zorgt voor een subtiel glansje en zachte soepele lippen. Via de website van Kiehl's vind je snel alle verkooppunten in Nederland en België. 

Hurraw lip balms zijn balms in een handige draaistick die niet smelten als ze de hele dag in je broekzak zitten en bovendien verkrijgbaar zijn in heerlijke geurtjes. Als ik deze balm in Earl Grey draag krijg ik altijd trek in een kop thee. De Hurraw lip balms zijn verkrijgbaar bij diverse webshops maar de webshop van Miss Lipgloss heeft het grootste aanbod. Op mijn wishlist staan nog de Coffee bean, Almond en Coconut. 

Vind jij lipbalm ook zo onmisbaar of heb je een ander product waar je niet zonder kan? Ben erg nieuwsgierig naar jouw favorietjes. 


3 opmerkingen:

  1. Ik vind die van Kiehl's ook een échte winnaar. Hij maakt je lippen héérlijk zacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten, ik heb nog met geen enkele van deze drie ervaring! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn favorieten zijn Burt's Bees Beeswax Lip Balm Vitamine E & Peppermint en Mabelline Baby Lips Cherry Velvet voor de afwisseling.
    Kan niet zonder en heb af en toe zelfs de neiging te veel te balmen. Wat ook niet goed is, want dan maak je je lippen zo vet en zacht, dat je er juist kloofjes door zou krijgen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)